google-site-verification=PbL_5t5j-grNUlEnxPDPRb9h69cnQI7ks2lm5P-n88U
top of page

Yeni yıl ritüelleri

Yılbaşı ritüeliniz var mı?

🎉

Kimi gece yarısı nar kırar, kimi yeni bir giysi ya da kırmızı çamaşır giyer. Hepsinin bir anlamı var tabii. Ben de bir şeyler önereyim bu son günde istedim.

🎉

Yılbaşı sofranızı defne yapraklarıyla süsleyin, yıl boyu sağlık ve enerji için. Bir sepet hazırlayın, içine bolluk-bereket için badem şekeri ve nar, mutluluk için çubuk tarçın, yıl boyu arınmak ve huzur için lavanta, evinize güzel enerjiler için bir demet adaçayı, uzun ve sağlıklı bir ömür için çam dalı ve kozalağı, tazelenmek için yasemin yağı ya da vanilya koyun. Bir kırmızı kurdele ile süslemeyi de unutmayın.

🎉

Bir de sofranızda tercihen olumlu şeyler düşünerek yaptığınız mayalı bir yiyecek olsun.

🎉

2023’ün yaşattığı ve hissettirdiği olumsuzlukları düşünmek yerine 2024’ün getireceği ve sizin ona katacağınız güzellikleri düşünerek, anlatarak başlayın yeni yıla.

🎉

Yeni yıl size güzellikler getirsin, iyi kapılar açsın. Sağlığınız hep yerinde, aileniz ve dostlarınız hep yanınızda olsun. Anlatıp paylaşacaklarınız hiç bitmesin. Sizi anlayanlar çoğalsın. Yollarınız hep açık ve uzun olsun. Sofranızdan ve cüzdanınızdan bereket, yüreğinizden de sevgi ve hoşgörü eksik olmasın.


3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page